Renault şi Nissan vor produce în Rusia un motor care va echipa şi modelele Logan, Duster şi Sandero

Postat la 29 noiembrie 2013 39 afişări

Renault-Nissan va produce în Rusia, la fabricile AvtoVAZ, un motor de 1,6 litri care va echipa, printre altele, modelele Logan, Duster şi Sandero, a declarat directorul Renault pentru Rusia şi regiunea Eurasia, Bruno Ancelin, citat de Reuters, preluată de Global Post.

Renault şi Nissan vor produce în Rusia un motor care va echipa şi modelele Logan, Duster şi Sandero

 Producţia motorului de 1,6 litri pe benzină începe în această săptămână la fabrica AvtoVAZ din Togliatti şi va fi extinsă în curând la un al doilea propulsor, a afirmat Ancelin într-un interviu.

Alianţa Renault-Nissan vrea să crească producţia de piese din Rusia în pregătirea preluării participaţiei majoritare a companiei ruse, care deţine marca Lada.

Cu 30% cotă de piaţă, Renault-Nissan încearcă să-şi apere poziţia în Rusia, principalul rival fiind Hyundai-Kia.

Vânzările auto din Rusia au scăzut cu 7% în acest an, pe fondul încetinirii creşterii economice ca urmare a scăderii veniturilor din petrol şi gaze. Rubla a scăzut la minimul ultimilor patru ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renault-si-nissan-vor-produce-in-rusia-un-motor-care-va-echipa-si-modelele-logan-duster-si-sandero-11730666
11730666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.