Ce obiect IKEA este folosit în serialul "Game of Thrones"

Autor: Florin Casota Postat la 09 august 2017 1165 afişări

"Game of Thrones" este unul dintre cele mai populare seriale din istorie, dar şi unul foarte costisitor. Bugetul per episod din ultimele sezoane este estimat la peste 10 milioane. Numai la departamentul de costume lucreză o echipă de 80-100 de oameni, informează Quartz.

Ce obiect IKEA este folosit în serialul "Game of Thrones"

Totuşi, se pare că pelerinele membrilor Gărzii de Noapte (Night Watch) sunt defapt covoare IKEA, după cum a mărturisit Michele Capton în timpul unei prezentări la muzeul Getty din Los Angeles. Covoarele au fost tăiate, colorate apoi distruse parţial pentru a arăta ca nişte haine medievale reale.

"Budgetul este aproape la fel în fiecare an, indiferent unde filmăm. Este bun, dar nu este de ajuns. Câteodată trebuie să fii inteligent şi să refoloseşti anumite obiecte", spune Clapton.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ikea,
folosire,
serial,
buget,
costume,
departament,
episod,
estimare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.