Cat de bogat este...? Astazi: Victoria Beckham

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 iulie 2011 153 afişări

In spatele ochelarilor de soare ai sotiei fotbalistului David Beckham se ascunde o minte sclipitoare atunci cand vine vorba de afaceri. Cat de bogata este Posh Spice? Raspunsul: “foarte”.

In total, averea Victoriei si a lui David Beckham a fost estimata anul trecut la peste 145 de milioane de lire sterline, cu 16% mai mult fata de anul precedent. Inca dinainte de a se casatori cu faimosul fotbalist, Victoria a strans insa o avere considerabila.

Compozitoare, dansatoare, designer vestimentar, autoare, actrita, model si femeie de afaceri, doamna Beckham a pus la ciorap fiecare banut. Doar in 2008, cand grupul Spice Girls s-a reunit si a facut un turneu mondial, fiecare dintre membrele trupei a castigat cate zece milioane de lire.

Victoria a lansat si doua carti, o autobiografie intitulata "Invata sa zbori" si un ghid vestimentar "That Extra Half an Inch: Hair, Heels and Everything In Between", vandute in peste un milion de copii fiecare. Doar de pe urma biografiei a castigat un milion de lire.

In 2008, fosta cantareata a declarat intr-un interviu pentru Now Magazine ca firma sa de parfumuri valoreaza 109 milioane de lire sterline.

Este greu de estimat insa care este valoarea averii Victoriei Beckham, deoarece toate afacerile sunt facute impreuna cu sotul sau. La inceputul lunii iulie, ea a facut public faptul ca va crea interiorul noului Range Rover Evoque, o noua modalitate prin care averea i se va mari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cat-de-bogat-este-astazi-victoria-beckham-8514919
8514919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.