Casă de colecţie la licitaţie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 iunie 2016 309 afişări

Casă de colecţie la licitaţie

O proprietate rezidenţială se poate vinde fie apelând la o agenţie imobiliară, fie, şi mai bine, după cum susţine o companie americană recent intrată în Europa, la licitaţie. Această companie, numită Concierge Auctions, se ocupă de scosul caselor la licitaţie, dar proprietăţile de a căror vânzare se ocupă nu sunt nici ieftine, nici vândute de nevoie la preţuri mai mici decât valoarea lor, conform The Telegraph.

Proprietăţile disponibile prin intermediul firmei costă de la 2 la 20 de milioane de dolari, iar pentru ele se caută cumpărători din rândul celor foarte bogaţi care nu au neapărat nevoie de încă o casă, ci le-ar face plăcere să mai cumpere una pe undeva, ca s-o adauge la colecţie. Ca să se asigure că proprietăţile disponibile se vând repede, Concierge Auctions alege dintr-o bază de date persoanele care ar putea fi interesate, pe care le informează, şi de asemenea face multă publicitate înainte de vânzare, astfel încât apar repede oferte din diverse colţuri ale lumii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/casa-de-colectie-la-licitatie-15466462
15466462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.