Barul secret despre care nu se ştie aproape nimic si pe care îl poţi închiria cu 100 de dolari de om, pentru o oră

Autor: Georgiana Călin Postat la 27 octombrie 2017 257 afişări

The Thothome Tollbooth este un bar secret din New York- despre care s-a scris atât în The New Yorker, cât şi în New York Times – în care nu încape decât un barman şi doi oaspeţi. Aşadar, poţi să „deţii spaţiul întreg” la un preţ piperat de circa 100-120 de dolari pe persoană, pentru o oră, conform Gothamist.com.

Barul secret despre care nu se ştie aproape nimic si pe care îl poţi închiria cu 100 de dolari de om, pentru o oră

N.D.Austin, deţinătorul barului, a pus bazele acestui concept după ce l-a ajutat pe un prieten să se împace cu soţia, creând o atmosferă perfectă, într-un spaţiu intim, în care puteau petrece timp doar ei doi. Se pare că spaţiul mic i-a ajutat pe aceştia, iar succesul l-a inspirat pe Austin să creeze ceva permanent în acest sens.

Cu circa şase luni în urmă, a deschis Phantom Tollbooth – un bar misterios, despre care nu se ştie aproape nimic, nici măcar adresa sa. Acesta a devenit popular din auzite, după ce mai multe vedete au dscutat despre el. „E posibil să devină o afacere, să nu reprezinte doar un proiect de amuzament” a declarat Austin.

Despre cum funcţionează au vorbit câţiva norocoşi care au fost deja acolo. În primul rând, trebuie să îţi faci o rezervare online; apoi, Austin îţi trimite pe e-mail o adresă în care să te întâlneşti cu el sau cu partenerul său, care te va escorta către spaţiul respectiv, unde vei fi servit cu mini-cocktail-uri. Este o experienţă intimă, neindicată pentru cei claustrofobi. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.