Aşa să tot arunci gunoiul

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 23 iulie 2017 239 afişări

Inspirată de problema unei prietene care nu voia să-şi bată capul cu reciclarea deşeurilor casnice din cauză că nu-i plăcea să stea cu mai multe coşuri de gunoi în casă, o avocată americană pe probleme de mediu a căutat o soluţie care să o ajute pe aceasta şi să le fie de folos şi altora, scrie Boston Globe.

Aşa să tot arunci gunoiul

Avocata Whitney Ferrell s-a gândit că mulţi oameni ar putea fi convinşi să sorteze atenţi gunoaiele pe care le aruncă dacă ar avea la dispoziţie coşuri arătoase şi a pus astfel pe picioare proiectul RE.BIN, cu ajutorul unei campanii de crowdfunding pe Kickstarter.

Coşurile RE.BIN arată ca nişte sacoşe de hârtie pentru cumpărături, dar sunt realizate din plastic reciclat şi pot fi amplasate oriunde în casă, la vedere sau ascunse.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.