Acesta este cel mai mare vânzător de ceasuri din lume, depăşind chiar şi Rolex

Autor: Florin Casota Postat la 01 noiembrie 2017 365 afişări

Vanzarea de ceasuri s-a dovedit de-a lungul timpului o afacere de milioane de dolari. Stim destul de bine modele de ceasuri din gama Rolex sau Patek Philippe care s-au vandut la licitatii cu sume impresionante,depasind uneori milionul de dolari. Cu toate acestea, cele mai vandute ceasuri nu sunt cele de lux, nici cele extraordinar de vestite precum Rolex sau Tissot.

Acesta este cel mai mare vânzător de ceasuri din lume, depăşind chiar şi Rolex

Cele mai vandute ceasuri sunt inventate in epoca vitezei, a internetului si a inteligentei artificiale.

Apple a vandut in ultimii 5 ani nu mai putin de 50 de milioane de ceasuri pe piata. Compania americana s-a lansat in ultimii ani pe piata de ceasuri, cu smartwatch-urile Apple. De la lansarea primului model de smartwatch Apple, vanzarile au depasit chiar si numarul comenzilor in cazul Rolex.

La pretul  de 300 de dolari, Apple Watch a generat venituri de circa 5 miliarde de dolari companiei. Iar Rolex a vandut in ultimul an numai 1 milion de unitati. Cu toate acestea, Rolex se bucura de venituri de 4.9 miliarde de dolari.

Ceasurile inteligente de la gigantul american au reusit sa demonteze mitul ceasurilor de lux si au reusit sa invinga pe piata vanzarilor, atat ca unitati cat si ca cifre generate. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.