Acest bărbat a renunţat la 13 milioane de dolari deoarece nu i-a mai fost permis să-şi aducă copilul la muncă

Postat la 17 martie 2016 4982 afişări

Acest bărbat a renunţat la 13 milioane de dolari deoarece nu i-a mai fost permis să-şi aducă copilul la muncă

Este important să-ţi pui familia pe primul loc, dar este decizia corectă de a renunţa la un contract în valoare de 13 milioane de dolari?

Jucătorul de baseball al echipei Chicago White Sox, Adam LaRoche, a renunţat la contractul de 13 milioane de dolari pentru că nu i-a mai fost permis să-şi aducă fiul de 13 ani la antrenamente. Drake, fiul lui LaRoche, îl însoţea în fiecare zi la muncă, fie că era vorba de antrenamente la stadion, fie în deplasări. Drake chiar avea propriul dulăpior în vestiar, lângă cel al tatălui său.

Părea că nimeni nu era derajat de acest fapt, însă într-o zi Adam LaRoche a primit o scrisoare din parte conducerii în care era rugat ca acesta să nu-şi mai aducă în fiecare zi copilul la muncă. LaRoche nu a fost de accord şi şi-a dat demisia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/acest-barbat-a-renuntat-la-13-milioane-de-dolari-deoarece-nu-i-a-mai-fost-permis-sa-si-aduca-copilul-la-munca-15113752
15113752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.