Un nou thriller exploziv: "Haywire" (GALERIE FOTO)

Postat la 24 ianuarie 2012 54 afişări

"Haywire: Cursa pentru supravietuire", un action thriller exploziv in regia lui Steven Soderbergh ("Traffic", seria "Ocean's", "Contagion"), o aduce in prim plan pe Mallory Kane, interpretata de cea mai sexy luptatoare MMA, Gina Carano.

Mallory este un valoros agent secret, la care guvernul american apeleaza de fiecare data cand are de-a face cu o misiune imposibila. Antrenata dupa cele mai inalte standarde, ea este rapida, eficienta si cel mai important, impartiala, o arma perfecta pentru operatiunile periculoase si murdare in care este trimisa. Dar, cand Mallory decide sa salveze viata unui jurnalist chinez tinut ostatic, ea devine fara sa stie inamicul numarul unu al guvernului si incepe sa fie vanata de propriii ei colegi.

Dupa ce este haituita, batuta crunt si aproape ucisa, agenta incepe sa inteleaga ca singura ei sansa de supravietuire este sa demaste planurile subversive ale guvernului sau, care amenintau de fapt siguranta intregii lumi.

Un nou thriller exploziv: "Haywire" (GALERIE FOTO)

Din 3 februarie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane "Haywire: Cursa pentru supravietuire", un action thriller cu Gina Carano, Michael Douglas, Ewan McGregor, Antonio Banderas, Bill Paxton, Channing Tatum si Michael Fassbender in rolurile principale.

Filmul va rula in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/un-nou-thriller-exploziv-haywire-galerie-foto-9172535
9172535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.