Spartacus: War of the Damned "cel mai măreţ şi mai nebunesc sezon"- GALERIE FOTO SI VIDEO

Postat la 27 decembrie 2012 90 afişări

"Spartacus: War of the Damned", ultimul sezon al serialului, care va ieşi pe piaţă în ianuarie 2013, va duce în faza decisivă bătălia dintre gladiatorii eliberaţi şi romani, oferind spectatorilor "cel mai măreţ şi mai nebunesc sezon final posibil".

Afirmaţia îi aparţine producătorului executiv al serialului, Steven S. DeKnight, care împreună cu actorii Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus) şi Cynthia Addai-Robinson (Naevia) au organizat la San Diego o conferinţă pentru public în care au dezvăluit detalii despre "Spartacus: War of the Damned". Aici, fanii au putut vedea în avanpremieră secvenţe din film, în special cu Spartacus în luptă cu inamicii romani şi în dialog cu oamenii săi.

De fapt, surpriza cea mai mare pentru fani a fost chiar faptul că producătorii de la Starz au decis ca acesta să fie ultimul sezon al serialului, aşa încât rămâne de văzut dacă bătăliile sângeroase şi pasiunile eroilor vor fi suficient de spectaculoase încât să justifice promisiunea lui DeKnight că va fi un final se serial cum nu s-a mai văzut până acum.

"Spartacus: War of the Damned", aflat în faza de producţie în Noua Zeelandă, va relua acţiunea de la momentul de după înfrângerea de către trupele lui Spartacus, în Bătălia Vezuviului, a comandantului roman Gaius Claudius Glaber. După Bătălia Vezuviului, faima lui Spartacus a crescut, iar rândurile sclavilor rebeli s-au înmulţit, ajungând la mai bine de 30.000, spre spaima Romei, care încearcă să-i facă faţă aruncând în luptă comandanţi noi.

Aşa se face că acum, creatorii serialului şi-au îngăduit libertăţi de la adevărul istoric, introducându-l în scenă pe viitorul împărat roman Gaius Iulius Caesar (Todd Lasance) şi pe generalul Marcus Crassus (Simon Merrells), două figuri istorice care nu s-au luptat niciodată cu Spartacus. În locul Lucretiei (Lucy Lawless) şi al Ilithyiei (Viva Blanca), care îşi pierduseră viaţa în sezonul precedent, ca noi personaje feminine apar Laeta (Anna Hutchison), soţia unui demnitar roman, Kore (Jenna Lind), o sclavă a lui Crassus, şi Sibyl (Gwendoline Taylor), o sclavă care îşi recapătă libertatea. Apare şi un fiu al lui Crassus, interpretat de actorul australian Christian Antidormi.

Franciza "Spartacus" a început în 2010, cu "Blood and Sand", sezon urmat în 2011 de un prequel, "Gods of the Arena", apoi de "Vengeance" (2012), care a făcut ca serialul să devină cel mai violent şi cu cei mai mulţi morţi proiectat vreodată în SUA.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/spartacus-war-of-the-damned-cel-mai-maret-si-mai-nebunesc-sezon-galerie-foto-si-video-10413033
10413033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.