Sherlock Holmes 2 la prima vedere (FOTO SI VIDEO)

Postat la 13 iulie 2011 18 afişări

Mai sunt cateva luni pana la lansarea filmului "Sherlock Holmes: A Game of Shadow", cu Robert Downey Jr. in rolul celebrului detectiv si Jude Law in rolul lui Dr. Watson.

Filmul, regizat de Guy Ritchie, a avut un buget de 100 de milioane de dolari si va fi lansat in decembrie.

Potrivit lui Jenny Beavan, cea care a creat costumele actorilor, bugetul a fost putin mai mare decat cel pentru "Sherlock Holmes" din 2009, pentru care productia a costat 90 de milioane de dolari. Partea a doua a filmului plaseaza actiunea in mai multe locuri, cetoasa Londra fiind acum inlocuita de o Europa iernatica.

"Costumele insa nu sunt foarte diferite de cele din prima parte. Publicul trebuie sa se poata raporta la personaje asa cum le-a vazut in primul film, asa incat daca am pastrat personajele, am pastrat si hainele lor", afirma Jenny Beavan, citata de Clothesonfilm.com. Beavan a fost anul acesta nominalizata la Oscar pentru costumele din "Discursul regelui".

Vezi aici primul trailer al filmului Sherlock Holmes: A Game of Shadow

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/sherlock-holmes-2-la-prima-vedere-foto-si-video-8493246
8493246
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.