Noul film al lui Ben Affleck, o poveste despre prohibiţie şi beneficiile vieţii de infractor

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 ianuarie 2017 336 afişări

Noul film al lui Ben Affleck, o poveste despre prohibiţie şi beneficiile vieţii de infractor

Scris şi regizat de Ben Affleck, ”Legea nopţii“ se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor ’20, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Numai că până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi.

În timp ce Ben Affleck interpretează rolul principal, distribuţia este completată de Sienna Miller, Zoe Saldana şi câştigătorul Premiului Oscar Chris Cooper. O producţie Warner Bros. Pictures, ”Legea nopţii“ poate fi văzut în cinematografe de pe 13 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.