Hobbitul: povestea continuă (VIDEO)

Postat la 26 aprilie 2014 94 afişări

PRO Video prezintă în această săptămână filmul "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" care continuă aventurile lui Bilbo Baggins, ale vrăjitorului Gandalf şi ale celor treisprezece pitici conduşi de Thorin Scut-de-Stejar de-a lungul călătoriei în care vor încerca să recucerească Muntele Singuratic şi Regatul Pierdut al Piticilor din Erebor.

Hobbitul: povestea continuă (VIDEO)

Eroii noştri se îndreaptă acum spre Est, unde întâlnesc o nouă serie de obstacole, printre care Beorn, o creatură misterioasă ce îşi poate schimba înfăţişarea.

Într-un final, Piticii vor ajunge la Muntele Singuratic, unde vor avea de înfruntat cea mai periculoasă şi terifiantă creatură din câte au văzut până atunci - Dragonul Smaug. Confruntarea cu el nu le va pune la grea încercare doar curajul ci, mai ales, prietenia şi devotamentul unora faţă de ceilalţi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/hobbitul-povestea-continua-video-12532224
12532224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.