"Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou" intra pe ecrane din 6 ianuarie (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 25 decembrie 2011 110 afişări

Partea a doua a animatiei premiate cu Oscar in 2007, "Happy Feet 2" readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problema pentru ca propriul sau pui, Erik, nu suporta sa danseze. Asa ca fuge de acasa si il intalneste pe Mighty Sven, un pinguin care poate sa zboare! Asa ca Mumble nu are nicio sansa sa se compare cu noul si carismaticul idol.

"Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou" (GALERIE FOTO)

Dar lucrurile se inrautatesc cand lumea lor e amenintata de forte greu de invins. Erik afla ce curajos si cinstit este tatal sau, cand Mumble mobilizeaza natiunea pinguinilor si alte creaturi fabuloase, de la micutii krili la uriasele foci elefant, pentru a restabili pacea si armonia.

O productie Warner Bros. Pictures in asociere cu Village Roadshow, "Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou" este distribuit in Romania de MediaPro Distribution, din 6 ianuarie, in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti, Targu-Mures), Cityplex (Constanta, Tulcea, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) si Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/happy-feet-2-mumble-danseaza-din-nou-intra-pe-ecrane-din-6-ianuarie-galerie-foto-video-9097004
9097004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.