Cum să ne răzbunăm pe şefii tirani

Postat la 24 decembrie 2011 36 afişări

Pentru Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) şi Dale (Charlie Day) viaţa la muncă a devenit un adevărat coşmar.

Cum niciunul dintre ei nu-şi permite să demisioneze, singurul lucru care le-ar putea uşura existenţa ar fi să-şi pună cu botul pe labe şefii abuzivi, interpretaţi de Jennifer Aniston, Colin Farrell şi Kevin Spacey. Într-o zi, cei trei prind curaj după câteva pahare şi apelează la un fost puşcăriaş (Jamie Foxx), cu care cred ei că vor urzi planul perfect pentru a-i scoate din peisaj pe tirani. Însă, ca de fiecare dată, planurile perfecte nu există decât în teorie, iar surprizele se ţin lanţ.

Regizată de Seth Gordon şi având o distribuţie de excepţie, comedia "Şefi de coşmar" ("Horrible Bosses") este distribuită de PRO Video în format Blu-ray şi DVD, începând din luna decembrie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-sa-ne-razbunam-pe-sefii-tirani-9070224
9070224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.