"Contagion: Pericol nevazut" vine in Romania din 30 septembrie (GALERIE FOTO)

Postat la 21 septembrie 2011 73 afişări

Cu o distributie de exceptie - Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law si Gwyneth Paltrow -, "Contagion: Pericol nevazut" este un action thriller cutremurator, in regia celebrului Steven Soderbergh ("Traffic", "Ocean's Eleven", "Erin Brockovich").

Amenintata de un virus cumplit, omenirea este pusa la grea incercare. Nestiind exact cu ce se confrunta, specialistii privesc neputinciosi cum noua epidemie se extinde cu o viteza fulminanta si ameninta sa decimeze populatia in doar cateva zile.

"Contagion: Pericol nevazut", in Romania din 30 septembrie (GALERIE FOTO)

Misiunea autoritatilor de a tine situatia sub control devine aproape imposibila, in conditiile in care panica iscata intre oameni devine la fel de puternica ca insusi virusul, iar paranoia pune stapanire pe intreaga populatie. Cu timpul in defavoarea lor, medicii incearca cu disperare sa gaseasca un antidot, fiecare secunda scursa aducandu-i cu un pas mai aproape de sfarsitul tragic.

O productie Warner Bros, "Contagion: Pericol nevazut" poate fi urmarit din 30 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPro, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj).

Un film distribuit in Romania de MediaPro Distribution.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/contagion-pericol-nevazut-vine-in-romania-din-30-septembrie-galerie-foto-8780038
8780038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.