Cea mai vitează sirenă din lume (VIDEO)

Postat la 04 mai 2014 94 afişări

Crezi în sirene? Dacă nu, îţi vei schimba opinia după te vei îmbarca în această călătorie magică în lumea apelor în filmul de lung metraj "Sofia întâi", recomandat de PRO Video în această săptămână.

Cea mai vitează sirenă din lume (VIDEO)

După ce Sofia o ajută pe mica sirenă Oona să iasă din încurcătură, amuleta ei o transformă şi pe ea în sirenă în semn de recunoştinţă şi o lasă să viziteze regatul secret al apelor. Numai că Cedric (deghizat într-un monstru marin) pune la cale să fure pieptenele magic al sirenei, ceea ce va pune în pericol ambele lumi.

Cu ajutorul prinţesei Ariel, Sofia se aventurează să o salveze pe Oona şi să împiedice taifunul înainte ca acesta să facă ravagii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cea-mai-viteaza-sirena-din-lume-video-12581974
12581974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.