Ce vedem la cinema: noua comedie "Campania" (FOTO, VIDEO)

Postat la 08 septembrie 2012 35 afişări

Cand politicianul Cam Brady (Will Ferrell) comite o gafa greu de imaginat chiar inaintea alegerilor electorale, doi magnati pun la cale un plan de a-l elimina din cursa si a castiga controlul asupra districtului Carolina de Nord. Iar contracandidatul sustinut de ei este Marty Huggins (Zach Galifianakis), naivul director al unui centru de turism local.

La inceput, Marty pare sa fie cea mai putin fericita alegere, dar cu ajutorul sustinatorilor sai, al unui manager de campanie feroce si conexiunilor politice ale familiei, devine in scurt timp un rival neasteptat si o concurenta foarte puternica pentru Cam.

Pe masura ce se apropie ziua votarii, cei doi ajung sa se manance de vii, insultele se transforma in agresiuni fizice, intr-un iures de inselaciuni, atacuri si lupte murdare. Sub bagheta lui Jay Roach, regizorul responsabil de succesul filmului "Meet the Parents", "Campania" este un film care aduce circul politic pe noi culmi ale ridicolului.

"Campania" (FOTO)

Comedia ii are in rolurile principale pe Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Katherine LaNasa, Dylan McDermott, John Lithgow, Dan Aykroyd si Brian Cox. Regizat de Jay Roach pe baza unui scenariu scris de Chris Henchy & Shawn Harwell, dupa o poveste de Adam McKay & Chris Henchy & Shawn Harwell, filmul este produs de Will Ferrell, Adam McKay, Jay Roach si Zach Galifianakis. In scaunele producatorilor executive se afla Amy Sayres, Jon Poll si Chris Henchy.

"Campania" (VIDEO)

Echipa de creatie din spatele camerelor de filmare ii include pe directorul de imagine Jim Denault (nominalizat la premiile Emmy pentru serialul marca HBO "Carnivale"); scenograful Michael Corenblith (nominalizat la Premiile Oscar pentru "How the Grinch Stole Christmas" si "Apollo 13"); editorii de montaj Craig Alpert ("Knocked Up", "Borat") si Jon Poll ("Meet the Fockers") si designerul de costume Daniel Orlandi ("The Blind Side").

O productie Warner Bros. Pictures distribuita in Romania de MediaPro Distribution, comedia "Campania" (The Campaign) va putea fi vizionata in premiera din 14 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Arad - Atrium, Arad - Galleria, Bacau, Braila, Cluj, Cotroceni, Iasi, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Maritimo - Constanta), Cortina (Oradea), "Eugen Ionescu" (Slatina), Glendale si Grand Mall Satu-Mare.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-noua-comedie-campania-foto-video-10039226
10039226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.