Ce filme vor castiga Oscarul? "Reteaua de Socializare" sau "Discursul Regelui"?

Postat la 27 februarie 2011 25 afişări

Mult asteptata gala a premiilor Oscar 2011 va avea loc in noaptea de duminica spre luni. Filmul "The King's Speech" a primit cele mai multe nominalizari la premiile Oscar 2011, lungmetrajul britanic fiind nominalizat la 12 categorii. Va fi "Discursul Regelui" vedeta galei din acest an?

In topul filmelor cu cele mai multe nominalizari la Oscar 2011 urmeaza "Adevaratul curaj/ True Grit", cu 10, si "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Inceputul/ Inception", cu cate opt.

Cea de-a 83-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 27 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Nominalizarile la premiile Oscar 2011 au fost anuntate marti, intr-o conferinta de presa, la Los Angeles, de actrita Mo'Nique si presedintele Academiei de film americane, Tom Sherak, potrivit Mediafax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Oscar,
2011,
nominalizari
/arta-si-societate/film/ce-filme-vor-castiga-oscarul-reteaua-de-socializare-sau-discursul-regelui-8015465
8015465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.