LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

A fost lansat primul trailer al noului serial al lui George R.R Martin, autorul "Game of Thrones" - VIDEO

Autor: Florin Casota Postat la 21 martie 2018 426 afişări

Bazat pe nuvela lui George R. R. Martin's, acţiunea din serialul Nighflyers se desfăşoară în viitor, când Planeta se apropie de distrugere. O echipă de exploratori se află la bordul navei The Nightflyer, cea mai performantă navă spaţială din Univers. Oamenii de ştiinţă au misiunea de intra în contact cu lumea extraterestră pentru a afla secretul supravieţuirii.

A fost lansat primul trailer al noului serial al lui George R.R Martin, autorul "Game of Thrones" - VIDEO

Pe măsură ce echipajul se apropie de destinaţie, cei de la bordul navei descoperă că The Nightflyer şi căpitanul acesteia, pe care nu l-au văzut niciodată, ar putea să îi îndrume către pericol, în necunoscutul şi întunecatul spaţiu.

Gretchen Mol (Boardwalk Empire) interpretează rolul lui Dr. Agatha Matheson, Eoin Macken (The Night Shift) îl interpretează pe Karl D’Branin, David Ajala (Fast & Furious 6) pe Roy Eris, Sam Strike (EastEnders) pe Thale, Maya Eshet (Teen Wolf) este Lommie, Angus Sampson (Fargo) - Rowan, Jodie Turner-Smith (The Last Ship) joacă rolul lui Melantha Jhirl, iar Brían F. O'Byrne (Million Dollar Baby) interpretează rolul lui Auggie.

Nightflyers va fi în curând disponibil pe Netflix.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.