Festivalul "Bucureştii lui Caragiale" începe sâmbătă în Centrul Istoric

Postat la 28 iunie 2014 295 afişări

A treia ediţie a Festivalului "Bucureştii lui Caragiale" are loc în perioada 28 iunie - 14 septembrie, urmând să aducă în fiecare zi pe scena din Centrul Istoric şi la restaurantul La Conu' Iancu de la Hala Traian spectacole de teatru de comedie clasic şi modern, teatru de revistă, spectacole de circ, music-hall, stand-up comedy şi varietăţi muzicale.

Festivalul "Bucureştii lui Caragiale" începe sâmbătă în Centrul Istoric

Festivalul începe sâmbătă, la ora 18.00, cu defilarea a două parade: Parada Circului de Stat Globus, care va porni din Piaţa Natiunile Unite către Centrul Istoric, şi Parada Teatrului Masca, având ca punct de plecare Strada Franceză. Punctul de întâlnire al celor două parade este intersecţia Străzii Stavropoleos cu strada Poştei. Apoi artiştii se vor îndrepta către scena festivalului amplasată în aer liber în Centrul Istoric (Str. Franceză nr. 10).

Duminică, 29 iunie, de la ora 19,30, pe scena din Centrul Istoric are loc un spectacol de statui vivante cu Teatrul Masca, iar de la ora 20,30, în acelaşi loc, un spectacol susţinut de Circul Globus. La ora 21, în Grădina "La Conu Iancu" are loc spectacolul "Mic şi-al dracu'" al Teatrului Evreiesc de Stat, în regia Maiei Morgenstern.

Spectacolele de teatru în aer liber însumează 32 de titluri şi 139 de reprezentaţii cu actori precum Maia Morgenstern, Mihai Mălaimare, Radu Gheorghe, Anca Sigartău, Marius Florea Vizante, alături de acrobaţi, dresori, echilibrişti şi iluzionişti.

Această ediţie a Festivalului “Bucureştii lui Caragiale”, organizată de Primăria Municipiului Bucureşti, este dedicată aniversării a 555 de ani de atestare documentară a Bucureştiului.

Programul festivalului este disponibil aici.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/festivalul-bucurestii-lui-caragiale-incepe-sambata-in-centrul-istoric-12852428
12852428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.