Profilul turistului roman in Austria: masina de lux, hotel de 4 stele, cheltuieste 1.000 de euro pe saptamana

Postat la 05 octombrie 2010 43 afişări

Aproape 100.000 de turisti romani sunt asteptati sa schieze iarna aceasta doar in landurile Salzburg si Steiermark din Austria, una dintre cele mai importante regiuni de schi austriece, care reuneste 25 de statiuni sub numele de Ski Amade, potrivit oficialilor austrieci din turism.

"Fata de sezonul trecut de iarna cred ca vom avea o crestere cu 27% a numarului de turisti romani, avand in vedere ca vara aceasta au venit mai multi romani decat ne asteptam, iar preturile s-au mentinut la nivelul de anul trecut", a declarat Cristoph Eisinger, managing director al asociatiei Ski Amade, care include cinci regiuni de schi.

Romanii vor lasa iarna aceasta peste 60 de milioane de euro in statiunile din Ski Amade, potrivit calculelor ZF, ce iau in considerare pretul mediu pe sejur.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
Austria,
schi,
lux,
Ski Amade
/analize/turism/profilul-turistului-roman-in-austria-masina-de-lux-hotel-de-4-stele-cheltuieste-1-000-de-euro-pe-saptamana-7446574
7446574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.