Oltean: Nu ne putem permite sa sanctionam jurnalistii pentru ca nu manifesta simpatie fata de partid

Postat la 27 august 2010 20 afişări

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca actualii guvernanti nu isi pot permite sa sanctioneze un segment atat de important cum este cel al jurnalistilor doar pentru ca acestia nu manifesta simpatie fata de partidul de guvernamant.

Deputatul Ioan Oltean a facut aceste declaratii dupa ce un jurnalist i-a cerut sa comenteze o declaratie a purtatorului de cuvant al PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, care a acuzat ca, prin Ordonanta 58/2010, PDL a vrut sa sanctioneze presa ostila actualei puteri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu ne putem permite sa sanctionam un segment important, cel al jurnalistilor, doar pentru ca ei nu manifesta simpatie fata de partidul de guvernamant. Va asigur ca afirmatia PSD e rauvoitoare. Ea se inscrie intr-un comportament cu care ne-a obisnuit. Legea nu e perfecta. Sunt absolut de acord, dar eu nu cred ca aceasta lege are ca obiectiv sanctionarea jurnalistilor si nu cred ca o lege, indiferent cine o da, poate sa aiba un asemenea obiectiv. PSD neglijeaza un lucru - acela ca Ordonanta ajunge in Parlament si acolo poate fi corectata", a spus Ioan Oltean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/analize/turism/oltean-nu-ne-putem-permite-sa-sanctionam-jurnalistii-pentru-ca-nu-manifesta-simpatie-fata-de-partid-7046780
7046780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.