Destinaţii de vancanţă care te fac să îţi îngheţe sângele în vene - GALERIE FOTO

Postat la 01 februarie 2016 335 afişări

Călătoriile ne lărgesc orizonturile iar frica ne ascuţeşte simţurile, iar cele două combinate sunt garanţia pentru un concediu de neuitat, fie că este vorba de un templu în care mişună mii de şobolani sau o insulă în care colcăie şerpi. Există pachete personalizate pentru doritorii de vacanţe care preferă senzaţiile tari, relatează BBC.

Un lac de origine glaciară, în jurul căruia se află nenumărate schelete

În jurul unui lac din India, la o altitudine de peste 5.000 m, sunt mii de shelete, deşi zona nu este locuibilă şi până acum a rămas un mister ce s-a întâmplat cu acei oameni, deşi sunt vehiculate mai multe variante, între care se numără un ritual de sinucidere în masă.


Insula interzisă

Ilha da Queimada Grande este o insulă din Brazilia unde accesul este interzis din cauza şerpilor veninoşi care împânzesc insula, al căror număr este estimat la 4.000.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/turism/destinatii-de-vancanta-care-te-fac-sa-iti-inghete-sangele-in-vene-galerie-foto-15019324
15019324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.