Francezii de la Renault fac următorul pas pe piaţa auto din România

Autor: Bogdan Alecu Postat la 29 septembrie 2015 3286 afişări

În timp ce Renault continuă să lanseze pe bandă rulantă noi modele desenate de Laurens Van Den Acker, oficialii mărcii din România obişnuiesc piaţa cu noutăţi precum cutia de viteze pilotată şi cu noua imagine în ascensiune a mărcii.

Francezii de la Renault fac următorul pas pe piaţa auto din România

 Salonul de la Frankfurt a fost foarte aglomerat anul acesta. Dincolo de afluxul impresionant de oameni sau de numărul de maşini expuse, cea mai interesantă aglomerare a fost cea a noutăţilor şi a importanţei acestora. Francezii de la Renault au profitat de prezenţa proprie la salonul unde constructorii auto germani sunt în prim-plan pentru a prezenta atât noul Renault Talisman, concurentul lui Volkswagen Passat, dar şi cea de-a patra generaţie a lui Renault Megane.

 

În fapt, constructorul francez lucrează intens la schimbarea imaginii şi la repoziţionare, după cum explică Jan Ptacek, directorul general al Renault Commercial Roumanie, compania care gestionează pe piaţa locală vânzările Dacia, Renault şi Nissan. Ptacek spune că imaginea mărcii franceze pe piaţa locală este în schimbare odată cu reînnoirea gamei de modele şi cu lansarea noilor maşini desenate de celebrul designer Laurens van den Acker. 

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/francezii-de-la-renault-fac-urmatorul-pas-pe-piata-auto-din-romania-14762627
14762627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.