O nouă atracţie pentru bucureşteni. Primul centru de agrement din România care are tunel de vânt aerodinamic şi piscină cu valuri pentru surf

Autor: Ioana Matei Postat la 28 septembrie 2015 18382 afişări

Compania specializată în investiţii în inovaţie KEI Development S.A a început construcţia FREELO, primul centru de agrement din România şi din regiune cu tunel de vânt aerodinamic şi piscină cu valuri pentru surf. Proiectul este dezvoltat pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, în oraşul Chitila, lângă Bucureşti, şi va fi finalizat în primăvara anului 2016, în urma unei investiţii de opt milioane de euro. Complexul va cuprinde tunel de vânt aerodinamic, piscină cu surf şi o zonă de relaxare cu piscină semiolimpică, spa, restaurant gourmet, boutique hotel şi zonă de proiecţie video în aer liber.

Tehnologiile de ultimă generaţie folosite în cadrul complexului sunt dezvoltate exclusiv în România de către ingineri locali,  potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

Tunelul de vânt vertical va permite publicului să sfideze gravitaţia şi să experimenteze senzaţia de cădere liberă din timpul unui salt cu paraşuta. De asemenea, surful devine posibil în Bucureşti, atât vara cât şi iarna, într-o piscină cu valuri create cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la FREELO. Practicat de obicei la ocean şi doar în anumite condiţii meteorologice, surful este un sport considerat exotic în România, dar care la nivel global reuneşte o comunitate din ce în ce mai mare de pasionaţi.

KEI Development este o societate pe acţiuni specializată în investiţii în inovaţie. Compania reuneşte experţi cu vaste cunoştinţe în inginerie şi experienţă în operaţiuni, management şi planificarea investiţiilor, cu scopul de a inova şi dezvolta noi pieţe cu potenţial economic ridicat din România şi Europa.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-atractie-pentru-bucuresteni-primul-centru-de-agrement-din-romania-care-are-tunel-de-vant-aerodinamic-si-piscina-cu-valuri-pentru-surf-14761515
14761515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.