Compania care îţi dă o sută de mii de dolari ca să demisionezi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 16 septembrie 2014 777 afişări

United Airlines a declarat, pe 15 septembrie, că va acorda până la 100.000 de dolari însoţitorilor de bord care acceptă să părăsească compania. Această măsură vine ca o ultimă soluţie de a reduce numărul angajaţilor, considerat principalul motiv pentru rezultatele financiare slabe ale companiei.

Compania care îţi dă o sută de mii de dolari ca să demisionezi

Înţelegerea vine la şase ani după ce compania, ce angajează peste 23.000 de însoţitori de bord, a retras mai multe aeronave, rămânând astfel cu un surplus de personal, relatează Business Insider.

Sindicatul însoţitorilor de bord din Statele Unite a lăudat măsura, numind-o "fără precedent" în istoria recentă a aviaţiei. "Găsirea unei modalităţi care să fie corectă pentru ambele părţi este un pas înainte în relaţia noastră cu uniunea", a declarat Mike Bonds, directorul de resurse umane al United Airlines.

Acţiunile United Airlines s-au tranzacţionat, luni, la preţul de 49,56 dolari pe acţiune.

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/compania-care-iti-da-o-suta-de-mii-de-dolari-ca-sa-demisionezi-13276823
13276823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.