Shachar Shaine: Trebuie sustinuta colectarea selectiva (VIDEO)

Postat la 23 iunie 2010 29 afişări

Presedintele Consiliului Investitorilor Straini in Romania, Shachar Shaine, considera ca primul pas in diminuarea deseurilor produse in Romania ar trebui facut chiar de producatori, care ar trebui sa incerce sa produca cu ambalaje mai putine.

"Cred ca este foarte important atunci cand vorbim de colectare selectiva ca fiecare producator sa aiba un sistem de genul acesta si pot spune ca unde lucrez avem asa ceva si facem deja colectare selectiva. (...) Primul pas este educatia. Nu putem sa facem ceva fara sa avem un sistem educativ; educatie si prin scoli si prin comunicare si prin publicitate", a spus, in cadrul unui seminar BUSINESS Magazin, Shachar Shaine, care este si presedintele United Romanian Breweris Bereprod (URBB), producatorul marcilor de bere Tuborg, Carlsberg si Skol

Urmărește Business Magazin

/analize/shachar-shaine-trebuie-sustinuta-colectarea-selectiva-video-6440704
6440704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.