Schimbări în conducerea ING România

Autor: Andra Stroe Postat la 06 februarie 2018 518 afişări

Anul 2018 vine cu schimbări în conducerea ING România. Mai precis, cu un nou director de retail, Javier Montes Pita. Fostul head of retail, Daniel Manibardo Llano, se va transfera în aceeaşi funcţie la ING DiBa din Germania, una dintre principalele pieţe ale grupului ING.

Schimbări în conducerea ING România

Cu o experienţă de 17 ani în ING Group, Pita a fost Client Intelligence Manager la ING Direct Headoffice. „Sunt convins că experienţa lui Javier va contribui semnificativ la construirea unui astfel de model în relaţia cu clienţii noştri şi sunt entuziasmat să fim o echipă”, declară Michal Szczurek, CEO ING Bank România.

Despre fostul director de retail, Michal Szczurek spune că „Viziunea lui Daniel Llano a influenţat modul de abordare a experienţei clienţilor noştri. Toate produsele şi platformele ING sunt gândite din perspectiva digitalizării şi a disponibilăţii instant. A fost o reală bucurie să îl avem pe Daniel în România şi să-l susţinem în crearea unei echipe de specialişti cu expertiză diferită şi cu abordare inovativă a serviciilor bancare şi a experienţei pe care clientul ar trebui să o aibă. Iar businessul diviziei de retail aproape s-a triplat în această perioadă”.

În ultimii ani, divizia de retail ING România a lansat produse lansate în premieră, iar numărul de clienţi a fost în creştere. În 2015, ING a lansat în România primul credit de nevoi personale instant, ale cărui vânzări s-au triplat, iar din 2017 a devenit disponibil şi online, prin introducerea semnăturii electronice.

În ultima vreme, ING s-a concentrat pe integrarea digitalului în experienţa de banking a clienţilor, introducând o nouă versiune HomeBank, şi anume, ING Bazar, o platformă care le oferă acestora reduceri la diverşi comercianţi. De asemenea, au lansat şi un nou canal de distribuţie în ţară, ING Point. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.