Schimbare la vârful Medicover. Directorul general, Cătălina Bălan, pleacă din companie

Autor: Razvan Muresan Postat la 25 iulie 2012 937 afişări

Cătălina Bălan, general manager al reţelei de clinici private Medicover România, părăseşte compania suedeză, la un an şi jumătate după venirea în funcţie şi la nici şase luni de la deschiderea unui spital de 122 paturi.

Potrivit unui comunicat de presă remis BUSINESS Magazin, grupul european Medicover a anunţat o nouă structură organizatorică a businessului în România. Fredrik Ragmark, CEO al Medicover Group, va superviza noua organizare, iar intern cele două noi divizii de business vor funcţiona după o structură flexibilă de operare ce va permite o creştere dinamică.

Astfel, una din cele două divizii de business se va axa pe creşterea numărului de clienţi, managementul portofoliului de clienţi actuali şi dezvoltarea de noi produse şi servicii medicale specifice pieţei din România. John Stubbington, Chief Operating Officer al Grupului Medicover, va conduce această divizie începând din 25 iulie 2012.

A doua divizie de business va avea rolul de a oferi suport pentru clienţi, îngrijire medicală şi de a dezvolta serviciile medicale dedicate sănătăţii pacienţilor. Această divizie va fi condusă de medicul Bogdan Pană, director executiv al spitalului şi clinicilor Medicover.

"Am dezvoltat acest model de business şi în celelalte ţări în care suntem prezenţi şi s-a dovedit a fi un model de succes conducând la creşterea cifrei de afaceri şi creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor. Pentru anul 2012 estimăm o cifră de afaceri la nivel de grup de 300 milioane de euro. Suntem încrezători că acest model ne va aduce şi în România rezultate similare, cu o creştere de peste 20% până la 45 milioane euro pentru cifra de afaceri Medicover România (inclusiv Synevo) în anul 2012", a declarat Fredrik Ragmark, CEO al Grupului Medicover.

Potrivit comunicatului companiei, Cătălina Bălan a decis "să urmeze alte oportunităţi".

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/schimbare-la-varful-medicover-directorul-general-catalina-balan-pleaca-din-companie-9901671
9901671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.