Cum a ajuns în România cel mai puternic manager din telecom (VIDEO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 21 octombrie 2011 56 afişări

Stefanos Theocharopoulos (43 de ani) poate fi numit cel mai puternic executiv din industria telecom din România. A venit la conducerea Cosmote România în 2008, când s-a retras Nikolaos Tsolas, cel care a deţinut poziţia de CEO timp de doi ani, de la momentul transformării CosmoRom în Cosmote. Iar din acest an a urcat şi la cârma Romtelecom, înlocuindu-l pe Yorgos Ioannidis, care a condus operatorul de telecomunicaţii din 2007, într-una dintre cele mai dificile perioade pentru companie.

Theocharopoulos este aşadar responsabil de afacerile cumulate de aproape 1,2 de miliarde de euro ale celor doi operatori cu acelaşi acţionar, cu 200 de milioane de euro mai mult decât Orange, liderul pieţei telecom. Cosmote şi Romtelecom au avut anul trecut un profit operaţional de peste 228 de milioane de euro şi numără împreună 9.300 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/cum-a-ajuns-in-romania-cel-mai-puternic-manager-din-telecom-video-8889994
8889994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.