Avi Compact, distribuitor Daikin în România, estimează afaceri de 7,5 mil. euro în 2019

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 18 iulie 2019 120 afişări

Avi Compact, distribuitor Daikin în România, estimează afaceri de 7,5 mil. euro în 2019

Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin în România de 13 ani, estimează că va încheia 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro.

 

Segmentul corporate a contribuit în prima jumătate a acestui an la peste 75% din totalul portofoliului. Avi Compact şi-a propus pentru 2019 să consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar şi extinderea pe zona comercială şi industrială.

 

Segmentul rezidenţial contribuie cu aproximativ 25% la realizarea cifrei de afaceri. Toate echipamentele de climatizare Daikin funcţionează cu noul  freon ecologic R32.

 

Showroom-ul Avi Compact a fost reamenajat în totalitate şi are expusă toată gama de echipamente rezidenţiale Daikin. Valoarea investiţiei este de 20.000 Euro. 

 

În plus, echipamentele de climatizare Daikin din showroom sunt funcţionale şi acestea pot fi testate de către beneficiari.

 

Peste 90% dintre potenţialii clienţi care au vizitat showroom-ul în acest an au achiziţionat cel puţin un aparat de climatizare Daikin.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.