UniCredit Business Partner Romania inchiriaza 10.000 de metri patrati in cladirea G din Novo Park

Postat la 17 mai 2011 453 afişări

Genesis Development si UniCredit Business Partner au finalizat o tranzactie de inchiriere pe termen lung a unei cladiri de patru etaje, reprezentand 10.000 mp, in complexul de birouri Novo Park din Pipera, Bucuresti.

Novo Park este un complex de birouri de clasa A, ce ofera chiriasilor facilitati precum locuri de parcare, doua cafenele si un centru de fitness. "In cadrul Novo Park, UniCredit Business Partner se alatura unor chiriasi de elita din randul marilor companii multinationale", a declarat Rob Stewart, Presedinte al Genesis Development.

Complexul de birouri Novo Park este sediul unor companii multinationale precum: Kraft, Procter & Gamble, Hewlett-Packard, Raiffeisen, Infineon, Garanti Group, Yokagawa, ITC Networks/Luxoft, Eurest, Ringier si Veolia Water. Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, pe o suprafata de peste 70.000 mp.

Compania Genesis Development detine doua parcuri de birouri in Bucuresti: Novo Park, localizat in nordul capitalei, care acopera o arie de peste 70,000 mp inchiriabili, si West Gate, localizat in zona Militari, in partea de vest a Bucurestiului, care ofera 60,000 mp de spatii de inchiriat.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/unicredit-business-partner-romania-inchiriaza-10-000-de-metri-patrati-in-cladirea-g-din-novo-park-8271300
8271300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.