Sodexo a închiriat 2.700 mp în Novo Park

Autor: Anca Barbulescu Postat la 24 aprilie 2013 114 afişări

Sodexo Soluţii pentru Motivare, companie care oferă tichete de masă, tichete cadou, vacanţă, creşă sau sociale, precum şi platforme de incentivare, s-a mutat în complexul de birouri Novo Park din Pipera, care a ajuns astfel la un grad de ocupare de 98%

Sodexo a închiriat 2.700 mp în Novo Park

Compania Sodexo Soluţii pentru Motivare şi-a relocat spaţiile de birouri şi activitatea de producţie pe o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi din complexul Novo Park, amplasat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Pipera.

Începând cu jumătatea lunii aprilie, compania are birourile în clădirea G a Novo Park, unde mai au sediu multinaţionale precum Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Kraft Foods România, Garanti Bank sau Ringier.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/sodexo-a-inchiriat-2-700-mp-in-novo-park-10789934
10789934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.