Silviana Petre Badea: Un lider are oportunitatea de a influenţa comportamentul celor cu care lucrează prin exemplu personal

Autor: Andra Stroe Postat la 16 iunie 2021 102 afişări

Silviana Petre Badea: Un lider are oportunitatea de a influenţa comportamentul celor cu care lucrează prin exemplu personal

Managing Director JLL România


Cifră de afaceri (2020): 62 mil. lei (estimare) Profit (2020): 12 mil. lei (estimare) Număr de angajaţi: 74


—   Cea mai importantă lecţie pe care am învăţat-o în pandemie:

Oamenii reacţionează foarte diferit la aceeaşi informaţie livrată în acelaşi fel, de către aceeaşi persoană, în acelaşi timp.

—   Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:

Renunţarea la frică şi la control (martie 2020) şi înlocuirea cu focus pe creştere, pe viitor, pe inovaţie, pe reimaginarea rolului nostru  în businessul clienţilor noştri.

—   Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în ultimul an:

Prin puterea exemplului personal şi cu ajutorul unei echipe de management excelente care s-a adaptat şi reorientat rapid.

—   Work from home sau de la birou?

Work from the office (pentru mine personal). Un lider are oportunitatea de a influenţa comportamentul celor cu care lucrează prin exemplu personal, iar faptul că vin la birou şi sunt prezentă şi activă pe toate mediile de comunicare cu colegii care lucrează de acasă este modul meu de a oferi acest exemplu.

—   Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:

Soţul şi fiul, fratele meu şi familia lui de care suntem foarte apropiaţi, prietenele mele din liceu (un grup de patru), colegii din JLL România – am noroc să fiu înconjurată de oameni extraordinari.

—   Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:

Angela Merkel – un om calm, matur, asumat, real, direct, dar empatic.

—   Putere vs. feminitate:

Feminitatea are şi este putere, iar un lider (indiferent dacă e femeie sau bărbat) care recunoaşte această putere şi o foloseşte în ceea ce are de făcut este mult mai adaptat vremurilor schimbătoare, fluide pe care le trăim.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.