RE/MAX îşi extinde reţeaua şi ajunge la 25 de birouri în România

Autor: Florin Casota Postat la 13 februarie 2018 239 afişări

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă extinderea reţelei în România la 25 de birouri. Cele mai recente francize din portofoliul companiei sunt RE/MAX Home Connection, RE/MAX Magnum din Bucureşti şi RE/MAX Smart din Satu-Mare.

RE/MAX îşi extinde reţeaua şi ajunge la 25 de birouri în România

RE/MAX Home Connection, cel mai nou birou al reţelei deschis în Bucureşti, care va fi operaţional din martie, este deschis de Cristina Warinschi şi partenerul său, Dan Dănăilă, aflaţi la început de drum în domeniul imobiliar. Antreprenorii au ales sa achiziţioneze spaţiul comercial pentru noul birou RE/MAX, demarând aşadar noul business cu o investiţie imobiliară rentabilă.

RE/MAX Smart, unitate operaţională din ianuarie în Satu-Mare, este deţinută de Nicolae Varga şi a presupus până acum o investiţie de aproximativ 5.000 de euro, care va fi completată de costurile cu brandingul biroului. În prezent, în cadrul RE/MAX Smart activează o echipă de 5 persoane, iar fondatorul are în plan recrutarea a 10 agenţi pentru următoarele 6 luni.

Potrivit reprezentantului RE/MAX Smart, Satu-Mare şi zona învecinată devin tot mai atractive din perspectivă imobiliară, iar asta se reflectă în dinamica şi valoarea tranzacţiilor realizate în ultimul timp în oraş. De exemplu, preţurile medii de tranzacţionare sunt de 600 euro/mp apartament, 500 euro mp/case şi 45 euro/mp teren. Majoritatea tranzacţiilor rezidenţiale se situează între 35.000 şi 65.000 de euro. La închiriere preţul ajunge la 5 euro mp/rezidenţial şi 10 euro/mp pentru spaţii în zone active.

Tot la începutul acestui an, în portofoliul de francize al companiei a intrat şi RE/MAX Magnum, birou deschis în Bucureşti, deţinut de Cătălin Cornescu asociat cu Andrei Marinescu. Biroul este operaţional din ianuarie şi numără în prezent 16 agenţi, fiind un birou care se va orienta către reprezentarea la vânzare a proiectelor imobiliare de la dezvoltatori..

RE/MAX a intermediat anul trecut peste 1.500 de tranzacţii imobiliare, în creştere cu 50% comparativ cu 2016 şi comisioane generate în valoare de peste 2 milioane de euro, în creştere cu cca. 30% faţă de anul precedent.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.