Oferte pentru studenti – chiriile din Capitala, cu 40% mai mici decat in 2008

Postat la 05 octombrie 2010 62 afişări

Pretentiile financiare ale proprietarilor din Bucuresti au scazut cu circa 40% fata de nivelul inregistrat in 2008. Astfel, pentru o garsoniera, tariful mediu cerut in luna septembrie era de 241 de euro, conform site-ului anunturiparticulari.ro. Ofertele din piata spun o poveste mai nuantata.

Proprietarul unei garsoniere din Berceni cerea azi o chirie lunara de 120 de euro. La polul opus, una dintre cele mai scumpe proprietati de acest tip putea fi inchiriata pe bulevardul Calarasi, la pretul solicitat de propietar de 350 de euro.

Deficitul cronic de locuri de cazare in caminele studentesti din Capitala este vazut ca o oportunitate si de dezvoltatorul Conarg, care incearca sa vanda studentilor cele 226 de garsoniere dintr-un ansamblu rezidential din vecinatatea Parcului Politehnicii.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
chirii,
studenti,
pret,
Bucuresti,
ieftinire,
Conarg
/analize/imobiliare/oferte-pentru-studenti-chiriile-din-capitala-cu-40-mai-mici-decat-in-2008-7446556
7446556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.