Metrul patrat de parcare din Bucuresti se vinde la pret de apartament ultracentral

Postat la 27 octombrie 2010 55 afişări

Raritatea locurilor de parcare din Capitala face ca pretul lor sa nu dea inapoi in fata crizei. In cazul ansamblurilor rezidentiale de lux, o astfel de anexa costa chiar si 20.000 de euro.

Desi nu au nici macar o fereastra sau un perete despartitor, locurile de parcare sunt unele dintre cele mai valoroase proprietati imobiliare, cel putin in Bucuresti. O dovedeste nivelul ridicat pentru care inca se tranzactioneaza un metru patrat al unei asemenea dependinte.

Spre exemplu, dezvoltatorii spanioli ai ansamblului Alia Apartments, din apropierea Arcului de Triumf, recent inaugurat, cer 18.000 de euro pentru un loc de parcare subteran. In conditiile in care, in medie, o astfel de anexa ocupa circa 14 metri patrati, rezulta un pret de aproape 1.300 de euro pentru fiecare metru patrat. Nivelul este similar celui cerut pentru un duplex construit in anii '90, din zona Unirii.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/metrul-patrat-de-parcare-din-bucuresti-se-vinde-la-pret-de-apartament-ultracentral-7579755
7579755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.