Meda Vasiliu, Nordis Hotel Mamaia, Nordis Group: Întotdeauna am urmărit obţinerea de rezultate notabile şi am ales excelenţa în tot ceea ce fac atât în plan profesional, cât şi personal

Postat la 29 septembrie 2022 126 afişări

Cifră de afaceri (pentru Nordis Group, 2021): 400 mil. lei

Număr de angajaţi: > 500

Număr de unităţi deţinute de grup: 7


CARTE DE VIZITĂ

• Este General Manager al Nordis Hotel Mamaia din aprilie 2021;

• Lucrează de mai bine de 20 de ani în domeniul ospitalităţii, în care a intrat din perioada facultăţii;

• În anul 2000 s-a alăturat ca Sales Manager echipei de pre-opening a primului hotel Marriott deschis în România, unde a preluat gradual alte roluri, de leadership – de la Senior Sales Manager, la director de vânzări şi marketing în 2007;

• În 2018 a preluat prolul de director de vânzări şi marketing al hotelului de lux The Ritz Carlton Budapest, până în 2020, unde a activat şi ca General Manager interimar.


Ador să lucrez în echipăşi consider că o echipă motivată, implicatăşi fericită este măsura succesului oricărui lider. Îmi plac provocările şi sunt gata să încerc lucruri noi mereu. Întotdeauna am urmărit obţinerea de rezultate notabile şi am ales excelenţa în tot ceea ce fac atât în plan profesional, cât şi personal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.