Investitiile in malluri, mai mari decat cele in fabrici sau in centrul Renault de la Titu

Postat la 12 octombrie 2010 26 afişări

Investitorii imobiliari au finalizat sau vor finaliza pana la sfarsitul anului malluri de peste 400 de milioane de euro, cel mai scazut volum de investitii din ultimii patru ani, dar semnificativ mai mare comparativ cu banii care merg in realizarea de fabrici, arata o analiza ZF.

Sun Plaza si Cocor in Bucuresti, Atrium Center la Arad, primul parc comercial din Severin si primul mall din Baia Mare, Gold Plaza, a carui inaugurare este programata pentru 4 noiembrie, reprezinta noutatile anului pe piata centrelor comerciale.

De partea cealalta, fabrica Procter & Gamble din Urlati a costat 100 de milioane de dolari, mai putin decat mallul din Baia Mare, in timp ce Renault a investit pana acum in centrul de testare de la Titu mai putin decat au alocat austriecii de la Sparkassen pentru mallul Sun Plaza din Bucuresti.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/investitiile-in-malluri-mai-mari-decat-cele-in-fabrici-sau-in-centrul-renault-de-la-titu-7467995
7467995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.