Cumpărături de MILLENNIALS

Postat la 16 februarie 2021 267 afişări

Acuzaţi că nu prea le place să cheltuiască şi preferă în multe cazuri să stea cu părinţii, milenialii (generaţia celor născuţi între 1981 şi 1996) sau cel puţin o parte însemnată a lor par doar să fi aşteptat mai mult până să facă pasul spre cumpărarea unei locuinţe, scrie Bloomberg.

Dacă tot s-au hotărât să cumpere o casă, mulţi preferă direct una foarte spaţioasă şi luxoasă pe care cheltuiesc milioane de dolari în SUA sau în alte ţări, arată oficialii diviziei imobiliare internaţionale a Sotheby’s, spre deosebire de generaţiile anterioare care începeau cu o locuinţă mai mică pe care o schimbau atunci când li se mărea familia.

În plus, datorită muncii la domiciliu, milenialii îşi permit să cumpere proprietăţi mai mari şi mai dotate în oraşe mai mici unde costul de trai este mai scăzut. Se caută locuinţe gata de mutat, cu impact redus asupra mediului înconjurător şi dotate cu panouri solare, încărcătoare pentru maşini electrice. Printre destinaţiile preferate se numără Aspen sau Austin din SUA ori Peninsula Mornington din apropiere de Melbourne, de pe continentul australian.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.