Cum a gasit Nusco in criza chiriasi pentru un turn de birouri cu 18 etaje

Postat la 20 septembrie 2010 226 afişări

Un nou turn, cu 18 etaje, a fost finalizat in Bucuresti, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, unde lucrarile de amenajare a spatiilor pentru cateva mii de angajati ai unor companii precum Oracle, Bayer, Centrofarm sau Raiffeisen Leasing sunt in curs.

Michele Nusco, cel care co­ordoneaza afacerile din Ro­mania ale familiei oa­menilor de afaceri italieni Nusco, care au extins pe piata locala afacerea cu usi la inceputul anilor '90, povesteste, proaspat intors de pe santierul turnului de birouri Nusco Tower, ca "terenul pe care se afla proiectul a fost cumparat in 2001-2002 pentru un show-room al fabricii de usi, dar eu am dorit apoi sa facem un turn cu 18 etaje".

Nusco a facut, la fel ca numerosi oameni de afaceri locali, pasul dinspre pro­ductie catre imobiliare in perioada de boom a pietei si s-a trezit in fata situatiei de a incepe lucrarile la o investitie de circa 40 de milioane de euro la inceputul anului 2008, exact cand piata isi incepea declinul.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
birouri,
cladiri,
Nusco,
chiriasi,
investitii
/analize/imobiliare/cum-a-gasit-nusco-in-criza-chiriasi-pentru-un-turn-de-birouri-cu-18-etaje-7319395
7319395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.