Criza mall-urilor in provincie: Atrium Arad se deschide cu o treime din spatii neamenajate

Postat la 23 martie 2010 115 afişări

Centrul comercial Atrium Center din Arad se deschide astazi cu aproape o treime din magazine neamenajate.

Suprafata totala inchiriabila a centrului comercial este de 30.000 de metri patrati, gradul de inchiriere fiind de 92%.

Printre chiriasi se afla companii precum Billa, C&A, New Yorker, LC Waikiki sau operatorul Cinema City, care va deschide un cinematograf in luna august. Retailerii care vor deschide in urmatoarele doua luni si operatorul de cinema au impreuna inchiriata o suprafata de circa 9.000 de metri patrati, ceea ce inseamna ca in acest moment au fost deschise magazine care ocupa doar aproximativ doua treimi din spatiul inchiriat.

Dezvoltarea mallului de 70 de milioane de euro din Arad a fost inceputa de fondul britanic de investitii Carpathian (75%) si o firma a omului de afaceri Michael Israeli (25%).

"Eu, alaturi de mai multi manageri ai Atrium Centers, am cumparat actiunile pe care cei de la Carpathian le detineau in proiectele din Arad si Cluj, iar ulterior am decis vanzarea unei participatii de 50% in mallul din Arad catre antreprenorul general, Arcadom, intr-o tranzactie de sase milioane de euro, in care am iesit practic pe break-even", a declarat pentru Ziarul Financiar Michael Israeli, fondatorul companiei Atrium Center.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mall,
atrium arad,
michael israeli,
carpathian,
/analize/imobiliare/criza-mall-urilor-in-provincie-atrium-arad-se-deschide-cu-o-treime-din-spatii-neamenajate-5770545
5770545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.