City Mall este administrat de Coldwell Banker

Postat la 25 ianuarie 2011 41 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie locala de consultanta imobiliara, a fost desemnata de catre Casa de Insolventa Transilvania (CITR) sa administreze proiectul comercial City Mall din Bucuresti, al carui lichidator judiciar este.

Coldwell va asigura managementul interimar al centrului, incluzand servicii de administrare si inchiriere a spatiilor comerciale, property si facility management. Acest contract marcheaza debutul diviziei de retail din cadrul companiei. Lichidatorul judiciar al proiectului, Casa de Insolventa Transilvania, va demara procesul de vanzare al City Mall in luna martie. Coldwell Banker va fi consultant si in cadrul procesului de vanzare.

"Este un contract pe durata determinata, pana la vanzarea centrului comercial, insa ne dorim sa continuam colaborarea si cu noul proprietar al City Mall, atunci cand va fi desemnat. In acelasi timp, purtam discutii pentru obtinerea unor mandate similare pentru alte proiecte comerciale", a declarat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell va fi si consultant in cadrul procesului de vanzare al City Mall, CITR urmand sa colaboreze in aceasta privinta si cu alte companii de consultanta imobiliara. "Consideram ca piata tranzactiilor imobiliare de investitii isi va reveni iar procedurile de vanzare ale City Mall vor demara in luna martie. Proiectul este in viata, genereaza venituri si prezinta interes pentru potentialii investitori", a declarat Radu Lotrean, asociat coordonator al Casei de Insolventa Transilvania, lichidatorul judiciar al proiectului.

La conducerea City Mall a fost numit Alecu Dumitrascu, fost Operations Coordinator in cadrul centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti. "In prezent analizam informatiile puse la dispozitie de catre Casa de Insolventa Transilvania, urmand sa facem propuneri pentru imbunatatirea performantei si imaginii centrului comercial. Din ceea ce am analizat pana acum este clar ca City Mall are locul sau pe piata, cu un trafic constant si o clientela bine definita, magazine care au performante bune si magazine care nu sunt adaptate nevoilor vizitatorilor. In functie de cerintele creditorilor vom putea proceda la inlocuirea acestora in vederea adaptarii mixului de magazine, vom imbunatati imaginea generala a proiectului si optimiza costurile", a declarat la randul sau Radu Tanasescu, managing partner al diviziei de retail din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania administreaza deja peste 100 de proprietati executate de catre institutiile finantatoare, valoarea cumulata a acestora fiind de peste 20 de milioane de euro. Activitatea este desfasurata prin intermediul Coldwell Banker REO Experts, divizie specializata in administrarea, managementul interimar si vanzarea activelor imobiliare neperformante intrate in posesia bancilor sau aflate in cadrul procedurilor de insolventa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
City Mall,
CBAR,
lichidator
/analize/imobiliare/city-mall-este-administrat-de-coldwell-banker-7917721
7917721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.