Cine sunt magnatii care detin 1.000 ha la nord de Bucuresti

Postat la 28 octombrie 2010 57 afişări

Becali, Popoviciu sau Tiriac, numerosi investitori straini, dar si antreprenori care au inceput afacerile in alte domenii, precum Marius Ivan sau Lorand Szarvadi fac parte din grupul celor mai mari proprietari de terenuri din nordul si zona adiacenta a Bucurestiului, investitori care au in proprietate peste 1.000 de hectare de teren.

Cum au ajuns toti acestia sa controleze aceste terenuri si ce se mai poate construi acum pe ele, in conditiile in care criza din imobiliare nu a ocolit nici aceasta zona?

Tiriac, Becali si Popoviciu controleaza aceste terenuri de multa vreme, astfel ca scaderea preturilor fata de anii 2007-2008 ii afecteaza mai putin prin prisma unor viitoare dezvoltari. In schimb, Marius Ivan, unul dintre fondatorii producatorului de lacuri si vopsele Düfa, sau Lorand Szarvadi, fondatorul Domo, au mizat in 2006 si 2007 zeci de milioane de euro pe terenuri in nord in vederea dezvoltarii unor proiecte imobiliare puse in asteptare de cativa ani buni.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/cine-sunt-magnatii-care-detin-1-000-ha-la-nord-de-bucuresti-7594799
7594799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.