Ce-a fost şi ce-a ajuns: Calea Moşilor

Autor: Cristina Roşca Postat la 03 septembrie 2012 526 afişări

Puţine sunt astăzi clădirile, restaurantele sau magazinele care mai stau să povestească vremurile de mult apuse. În afară de Calea Victoriei - un pol al modei de lux - şi centrul istoric - kilometrul zero al distracţiei -, fostele artere comerciale aşteaptă cuminţi chiriaşii.

În apropiere de Calea Moşilor a luat fiinţă primul magazin universal al Capitalei, "Vulturul de Mare cu peştele în ghiare". Magazinele de delicatese, restaurantele şi prăvăliile defineau profilul Căii Moşilor.

Acum: astăzi Calea Moşilor nu mai este vizitată decât de trecători grăbiţi aflaţi în căutare de farmacii sau case de schimb. Până acum circa un an această arteră ajunsese şi una dintre preferatele băncilor care au început însă să închidă una câte una filialele de aici.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/ce-a-fost-si-ce-a-ajuns-calea-mosilor-10004004
10004004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.