Bistriţa Retail Park se deschide în mai, în urma unei investiţii de 9 milioane de euro, şi aduce noi retaileri în oraş

Autor: Florin Casota Postat la 27 martie 2018 329 afişări

Carrefour Market, Help Net, Lems, Decathlon, Dinoland, Metropolis, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack şi Salad Box sunt noii chiriaşi care vor deschide magazine în cadrul Bistriţa Retail Park, anunţă dezvoltatorul proiectului - Element Development. Tot în cadrul galeriei comerciale Bistriţa Retail Park va funcţiona şi retailerul danez de mobilă şi accesorii JYSK, inaugurarea fiind prevăzută pentru luna mai.

Bistriţa Retail Park se deschide în mai, în urma unei investiţii de 9 milioane de euro, şi aduce noi retaileri în oraş

”Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă şi servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market şi un food court”, declară Ionuţ Bordei, CEO, Element Development, adăugând: ”Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al oraşului. Aici funcţionează piaţa agro-alimentară, precum şi magazinele Selgros, Altex şi Penny”.

Dezvoltarea imobiliara presupune o investiţie de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al oraşului. Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcţii Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcţie este Vitalis. Proiectul este finanţat de Garanti Bank cu 4,5 milioane EUR.

Compania a fost înfiinţată de Ionuţ Dumitrescu, un om de afaceri cu experienţă în domeniul imobiliar. În perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanţă Eurisko, care a fost vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis, liderul mondial imobiliar. După această tranzacţie s-a concentrat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziţia de terenuri, construcţia şi vânzarea proiectelor. Un astfel de proiect este HQ Victoriei, o clădire de birouri în suprafaţă de 9.000 mp, finalizată în 2009 în zona Pţa. Victoriei şi care în 2012 a fost vândută către fondul de investiţii Zeus Capital. Începând cu 2017, Ionuţ Dumitrescu s-a ascoiat cu fondatorii One United pentru o nouă divizie de birouri, One Office.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decathlon,
altex,
ceo,
garanti bank,
victorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.