Asteptand sa scada chiriile

Postat la 17 iunie 2008 41 afişări

Chirile pentru spatiile din centrele comerciale noi se mentin cam la aceleasi niveluri ca in 2007. Negocierile pe marginea pretului vor deveni insa tot mai dure, pe fondul cresterii competitiei dintre proiecte.

Inmultirea proiectelor de centre comerciale, atat finalizate, cat si aflate in diferite faze de dezvoltare si care sunt deja in cautarea chiriasilor reprezinta principalul argument folosit de consultantii imobiliari si de comercianti pentru a explica estimarile referitoare la o scadere a chiriilor.

Deocamdata, nivelurile medii ale chiriilor n-au inregistrat mari fluctuatii in ultimul an si jumatate, explicatia tinand de numarul relativ mic de proiecte din multe orase din tara si de potentialul redus al unor orase in ceea ce priveste vanzarile pe care le-ar putea avea un complex de retail, in special unul de imbracaminte si accesorii.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
centre,
comerciale,
competitie,
proiecte,
negocieri,
chirii
/analize/imobiliare/asteptand-sa-scada-chiriile-2715211
2715211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.