100 Cele mai puternice femei din business: Mădălina Cojocaru, Partner Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Postat la 11 mai 2023 174 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Mădălina Cojocaru, Partner Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Cifră de afaceri (2022, estimare): 10,5 mil. euro / Număr membri echipă: 7


Cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa imobiliară, Mădălina Cojocaru este unul dintre cei mai vechi membri ai echipei Cushman & Wakefield Echinox. Ea coordonează o echipă de şapte consultanţi specializaţi pe piaţa serviciilor oferite proprietarilor şi chiriaşilor de spaţii de birouri. Rolul său constă în identificarea de noi clienţi şi oportunităţi de afaceri pe segmentul de birouri, de a sprijini chiriaşii în deciziile de dezvoltare, inclusiv cu privire la potenţialele strategii de vânzare sau achiziţie. Mădălina a lucrat cu clienţi precum Oracle, Schlumberger, Bristol Myers Squibb, Keysight, Huawei, IBM şi Adobe.

„Orice ar fi, nu te opri! Fii pregătită să ceri feedback şi fii deschisă să asculţi şi să primeşti critici. Încearcă să priveşti critica drept o oportunitate care te poate ajuta să te dezvolţi atât personal, cât şi profesional.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.