BP şi China National Offshore Oil Corporation vor semna un contract în valoare de 20 de miliarde de dolari

Postat la 17 iunie 2014 72 afişări

BP şi China National Offshore Oil Corporation vor semna un contract în valoare de 20 de miliarde de dolari

British Petroleum va livra gaz natural lichefiat către compania chineză printr-un contract cu o durată de 20 de ani. Valoarea acestei înţelegeri se va ridica la peste 20 de miliarde de dolari, relatează cei de la BBC.

"Este o înţelegere pe douăzeci de ani privind livrarea de gaz natural lichefiat", a declarat Bob Dudley, director al BP. "Este un preţ corect pentru ei şi un preţ corect pentru noi. Acest contract reprezintă un pas înainte din punctul de vedere al comerţului între Marea Britanie şi China."

Dudley a întărit ideea că gigantul britanic nu este afectat de violenţele din Irak, deoarece operaţiunile companiei se desfăşoară la distanţe mari de zonele de violenţă. El a subliniat faptul că BP a retras din Irak oamenii care nu erau esenţiali pentru producţie.

Urmărește Business Magazin

/analize/energie/bp-si-china-national-offshore-oil-corporation-vor-semna-un-contract-in-valoare-de-20-de-miliarde-de-dolari-12774918
12774918
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.